top of page

I SKANDINAVISK DESIGN

BØRNEMØBLER

SMALL-DESIGN drives af den danske designduo Eglantine Charrier & Anja Lykke.

 

Vi har udviklet en ny serie af børnemøbler i et funktionelt, farverigt og geometrisk design. De er designet i et enkelt skandinavisk designsprog. Vores inspiration har været børns intuitive tilgang til deres omgivelser, hvor de bruger møbler aktivt i deres leg. 

 

Vi har tilstræbt at møblerne har flere funktioner samt at de kan bruges på forskellige måder (bord og stol i ét, kan stables til lej, vokse med barnet m.m. ). Det enkle stilrene udtryk gør at møblerne flot passer ind på børneværelse, men lige så vel i stuen, køkkenet, alrum, entré eller et venteværelse.

 

Dansk design og dansk produktion:

Vi har bevidst valgt, at møblerne bliver produceret på et lokalt dansk snedkeri. Med en dansk produktion kan vi sikre en høj produktionskvalitet, samt begrænse den miljømæssige belastning med lang transport fra f.eks. Kina. Møblerne er kvalitets håndværk, er meget slidstærke og kan holde til flere generationers brug.

 

Materialer:

Vores møbler er lavet af birkekrydsfiner med laminat og påført 2 lag hvidpigmenteret lak med mellemslibning hvilket gør dem meget slidstærke og nemme at rengøre. De opfylder møbelfaktas brugskrav for klasse 1. Fås i flere farver.

 

Møblerne bliver produceret efter bestilling, og vi sælger kun vores møbler online. Dette sikrer, at vi kan levere en meget høj produktkvalitet til vores priser.

bottom of page